Ledig stilling som Grønt Flagg prosjektleder

Ledig stilling som Grønt Flagg prosjektleder

Vi er på jakt etter en person som har et stort engasjement for miljø og utdanning for bærekraftig utvikling, og som kan jobbe selvstendig med pågående prosjekter, løpende drift av Grønt Flagg programmet, kommunikasjon internt og utover nettverket, samt videreutvikling av ordringen. Kontaktflaten vil være eksisterende og nye enheter og nettverk over hele landet. Det er et stort antall personer som arbeider med Grønt Flagg i Norge, og stillingen skal kommunisere og koordinere aktiviteten på nasjonalt nivå.

Gjenbruksnett fra Grønt Flagg

Gjenbruksnett fra Grønt Flagg

Mange barnehager bruker motvillig altfor mange plastposer til skiftetøy. Over 75 Grønt Flagg barnehager i Trondheim har allerede tatt i bruk gjenbruksnett som er produsert av Grønn Barneby i Trondheim kommune, og anslag fra kommunen at viser at disse tilsammen sparer omtrent 1 million engangsplastposer i året.

Video: Gjenbruksnett i Kuhaugen barnehager 

Takket være støtte fra Plastreturs Miljøprosjekt kunne FEE Norway tilby Grønt Flagg barnehager over hele landet slike gjenbruksnett gratis til bruk til skiftetøy frem og tilbake til barnehagen. Antallet var begrenset, så førstemann til mølla-prinsippet gjaldt. Etter en enorm respons på våre gjenbruksnett håper vi på videre støtte slik at enda flere barnehager i nettverket kan motta gjenbruksnett!

Følg med våre nyhetsbrev og Facebook side for oppdatering om nye gjenbruksnett, kampanjer, aktiviteter og annet relevant miljønytt rettet mot dere som jobber med barn.