Ryddekonkurranse!

Delta i ryddekonkurransen og vinn premier til skolen eller barnehagen din!

Plastforsøpling og plast i havet er en høyaktuell problemstilling som FEE Norway og en rekke andre har jobbet med i flere år. Strandrydding er et flott miljøtiltak for å hindre spredning av plast og mikroplast i havet, holde nærområdet ryddig og samtidig ta vare på fugle-, fiske- og dyreliv.

Vi oppfordrer alle skoler og barnehager til å rydde en strand, elv, fjell, eller annet naturområde i løpet av våren, gjerne under strandryddeuken, som er 30.april - 6.mai. 

Konkurranse
For inspirasjon forsetter vi med å arrangere ryddekonkurranse i Grønt Flagg nettverket! Alle som sender inn ryddeskjemaet i etterkant av skolens eller barnehagens ryddeaksjon, er med i trekningen av to premier på kr. 5 000 hver. Pengene brukes til en hyggelig miljø- og/eller sosial aktivitet. For å bli med i trekningen: 

  1. Rydd en strand/naturområde med klassen din, hele skolen, eller for eksempel skolestarterne i barnehagen
  2. Fyll ut skjemaet  og send inn til post@fee.no innen 1.juni.2018

Lykke til!